Povestea Noastră

Maramureșul cu pajiștile lui înflorite, cu parfumurile îmbietoare de flori, fructe și pământ, alături de albinele harnice, au dat naștere unei idei. Ceva ce să adune totul la un loc, pentru a aduce mirosul naturii în casa voastră, așa s-au născut lumânările parfumate Candle’s Flavour.

Ideea de a crea un brand de lumânări parfumate, s-a încropit din dorința de a readuce la viață atât amintirile noastre frumoase cât și pentru a construi momente noi.

Eu sunt Dragoș, am 25 de ani și am vrut să am ceva al meu la care să muncesc cu drag. Am vrut sa fac ceva ce îmi place, și exact asta fac. De când mă știu mi-au plăcut florile și parfumul lor. Nu degeaba îmi spuneau părinții „Domnul Flori” când eram mic, asta pentru că de fiecare dată când mergeam pe un deal sau pe o pajiște eram atras de frumusețea florilor și de mirosul care mă umplea de bucurie. Adunam cu drag un mic buchețel pe care îl ofeream mamei mele, din partea mea pentru că m-a crescut și că a avut grijă de mine. Fericirea ei era de nedescris, zâmbea din tot sufletul, mă lua în brațe și mă pupa până mi se roșeau obrajii. Era într-adevăr surprinsă de micul meu gest.

Am transpus această plăcere nevinovată în proiectul la care lucrez acum. Nu vreau să fac doar niște lumânări parfumate, vreau să le construiesc după viziunea mea, iar în viziunea mea acestea sunt superbe.

Totul începe cu recipientele pe care tot noi le facem din micro-beton. Lumânările parfumate sunt turnate manual și conțin: ceară de soia, ceară de cocos, ceară de albine și parfum. Pentru o ardere curată folosim fitiluri non-toxice din bumbac ecologic. Capacele de lemn sunt lucrate manual la strung, pentru a rezulta un produs deosebit.

Scopul nostru este să obținem o lumânare parfumată naturală de cea mai bună calitate, și totodată un obiect de decor superb care să arate bine oriunde. Suntem foarte aproape, detaliile și atenția la a produce ceva frumos și bun fac diferența. Apoi, vrem să ajungem în fiecare casă din lume ca să le transmitem tuturor emoția și iubirea cu care facem noi aceste lumânări minunate!

Vrem să vă răsfățăm simțurile, prin aspectul vizual al produselor, textura plăcută a recipientului și mirosul intens al aromelor.