Lumânări parfumate

Vine Moșul!

Tu ce faci de Crăciun?

Pentru că noi suntem oameni și trăim înconjurați de alți oameni, Crăciunul pentru mine înseamnă familie, liniște, mâncare multă și bună, relaxare, mai merg și la colindat, dar desigur cadouri.

Cum altfel îți poți arăta recunoștința față de persoanele care te sprijină mereu, față de persoanele dragi, de oamenii fără de care poate nu erai unde ești acum? Știu că încerci sa te porți frumos cu cei dragi pentru că și eu încerc să fac asta tot timpul anului, dar nu tot timpul îmi iese. Mă mai supăr și eu, mă mai enervez, câteodată mai spun ce nu trebuie și apoi îmi pare rău și de fiecare dată fac tot posibilul sa învăț din greșeli.

Totuși, în acest moment atât de aproape de sfârșitul anului, acei oameni dragi pe care te mai superi uneori merită un cadou frumos din partea ta. La fel cum și tu meriți, și eu și toată lumea. În acest moment de fapt începe provocarea pentru toți. Ce cadou sa ii iau iubitei de Crăciun? Dar mamei mele? Pentru tata ce s-ar potrivi? Trebuie sa ii iau și mamei iubitei mele. Și surorii iubitei mele. Și câțiva prieteni. Bun, deci vreo opt cadouri faine neapărat trebuie sa cumpăr. Dacă mai aveam și vreo doi frați și o soră?

Pentru mine a fost foarte ușor vreo doi ani că toți oamenii ăștia dragi mie au primit lumânări parfumate. I-am surprins, mai ales ca erau făcute de mine și toți îmi spuneau „Vai ce frumoase sunt și ce bine miros, chiar tu le faci?”. Da, chiar eu le fac. Mă gândesc că deja toți știu ce ar putea primi de la mine sau de la „Moșul”, așa că anul acesta am alergat după alte cadouri tocmai ca să-i surprind și să îmi arăt recunoștința față de ei. Și ghici ce? Mi-a fost chiar greu… Unii sunt mai pretențioși și le place doar aia sau aia sau doar așa și trebuie să fii atent la detaliile astea mărunte dacă vrei să îți iasă și să-i placă ce ii cumperi. Alții primesc orice cu drag și se bucură chiar dacă poate nu este chiar ce își doresc sau ce au nevoie. La un moment dat simțeam că mă obosesc tot căutând cadoul perfect pentru fiecare. Când stau și torn câte 14 ore lumânări parfumate, parcă e un fleac pe lângă maratonul ăsta de căutat cadoul potrivit pentru fiecare. Să sperăm că am ales bine.

Tu ce cadouri le-ai cumpărat?

Uite, dacă nu ai oferit cumva doi ani la rând lumânări parfumate de Crăciun, o poți face acum. N-ai cum să dai greș. Puțină atenție la parfum (dacă nu ești sigur, vezi ca am împărțit produsele pe categorii și poți încerca să iei ceva de la „De Iarnă” dacă tot suntem aici). Mai ai și „Dulci”, „Floral”, „Fresh”, „Fructat” așa că ai de unde alege. Nu te complica nici prea mult, o să-i placă.

Pont: dacă are brad artificial pentru ca protejează mediul înconjurător, dar totuși ar vrea sa miroasă a brad proaspăt în casă, îți recomandăm „Enchanted Forest”.

Surprinde-ți iubita, familia și prietenii cu lumânările parfumate din ceară naturală, turnate manual de noi.

Sărbători fericite și baftă cu cadourile!

Dragoș

2 thoughts on “Vine Moșul!

 1. Doboș Valeria spune:

  Ma bucur sa te regăsesc cu o noua preocupare frumoasa.
  Te-am cunoscut la vremea când te ocupai de cultivarea căpșunilor si când am cumpărat căpșunii pe care nu i-am mai regăsit nicăieri . Am fost foarte mulțumită si ca urmare te-am mai urmărit pe FB in speranța ca voi mai găsi acei căpșuni …
  Îmi place si noua preocupare a ta si ca urmare o sa-mi satisfac si eu plăcerea de a mirosi o luminare cu ingrediente naturale. Acum sunt plecată din tara si ma întorc acasa peste doua luni. Sper sa fii consecvent cu ceea ce faci acum . Mi-am dat seama ca esti serios in alegerile făcute cu toate ca in economia de piața trebuie sa te orientezi spre ce aduce profit .
  Mult succes in noua alegere!

  1. CandlesFlavour spune:

   Buna ziua!
   Pot doar sa ma bucur ca m-ati tinut minte cu capsunii, inseamna ca au fost deliciosi. Mi-au placut foarte mult si mie si este un proiect de suflet pe care il voi dezvolta la momentul potrivit. In perioada aceea imi doream sa am cei mai gustosi capsuni si se pare ca am reusit. Intre timp am prins drag de acest proiect pe care l-am inceput din propria initiativa si imi doresc din nou sa fiu cel mai bun, sa am cele mai frumoase lumanari parfumate.
   Va doresc numai bine!
   Dragoș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *