Fără categorie

Cine suntem?

Să facem cunoștință.

Pentru a ne cunoaște mai bine îți răspundem punctual la câteva întrebări esențiale. De asemenea, ne-ar face plăcere să aflăm experiența ta cu lumânările parfumate, cu scopul de a ne îmbunătăți produsele pe care deja le avem sau ca să concepem altele noi.

Cine suntem?

Un cuplu de tineri curajoși care muncim zilnic să dezvoltăm acest proiect. Eu sunt Dragoș, iar împreună cu Bianca facem tot posibilul să luăm cele mai bune decizii, ca să evoluăm, noi ca persoane și noi ca afacere. În jurul nostru am adunat o mână de oameni hotărâți care pun umărul la treabă ori de câte ori este nevoie. Noi producem lumânări parfumate de la A la Z cu atenție și pasiune.

Ce facem?

Facem exact ce ne place. Dacă scriu acum acest articol și observ ca e vineri seara ora 22:59, înseamnă că e mai mult decât un job. E mai mult decât ceva ce „trebuie” să fac. Este dorința noastră de a învăța și de a reuși pe propriile puteri.

Cum facem?

Turnăm cu grijă cimentul crud în matrițe pentru a obține recipientul. După 12 ore îl decofrăm și îl șlefuim de imperfecțiuni. Într-o cuvă specială topim amestecul de ceara naturală: ceară de soia; ceară de cocos; ceară de albine și parfumul ales. Pe fundul recipientului lipim capsa cu fitilul, iar apoi turnăm compoziția în acesta lăsând-ul nemișcat câteva ore. După aceea lumânările parfumate naturale trec în etapa de maturare, unde se odihnesc o perioadă de 7-10 zile. Când ajung la potențialul maxim le așezăm deasupra capacul de lemn, le ambalăm în cutiuța lor și le trimitem către voi.

Unde?

Magia se petrece în Maramureș, într-un sat uitat de lume, pe un deal, în casa moștenită de la bunicii mei. Aici am amenajat laboratorul de producție și creație.

Ce viziune avem?

Vrem să ajungem în fiecare casă din lume, pentru a transmite tuturor emoția și iubirea cu care facem noi aceste lumânări minunate!

Cui ne adresăm?

* Oamenilor care își doresc o lumânare parfumată handmade obținută din ingrediente naturale.

* Oamenilor cărora le place ca în casa lor sa miroasă frumos.

* Oamenilor aflați într-o căutare spirituală care știu cât de important este un moment de relaxare.

* Oamenilor care vor sa facă un cadou potrivit celor dragi.

* Oamenilor dornici să aibă o viață mai bună pe toate planurile.

Să auzim numai de bine!

Dragoș

2 thoughts on “Cine suntem?

  1. Orzei Luca Laura spune:

    Îmi pare extrem de bine că am avut ocazia să descopăr aceste lumânări. Îți fac serile mai frumoase, mesele mai romantice și zilele mai senine. Recomand cu mare drag ! 🤍 ( P.S. mai devreme am aprins “ Gingerbread “ iar acum toată casa miroase de parca eu am gătit turtă dulce :>
    I’m in love )

    1. CandlesFlavour spune:

      Ne bucurăm foarte mult că iți plac lumânările parfumate facute de noi. Turtă dulce sa fie 😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *