Lumânări parfumate

Bine ai venit pe site-ul Candle’s Flavour!

Salut!

Cu intenție sau din curiozitate, ai nimerit în lumea basmelor. Îți prezint o lume colorată, plină de flori, de plante, de fructe și multă iubire.

Numele meu este Dragoș Marchiș, am 25 de ani și am crescut în Cluj. De când mă știu mi-au plăcut florile și parfumul lor. Nu degeaba îmi spuneau părinții „Domnul Flori” când eram mic, asta pentru că de fiecare dată când mergeam pe un deal sau pe o pajiște eram atras de frumusețea florilor și de mirosul care mă umplea de bucurie. Simțeam că trăiesc, copil fiind, acesta era un moment pur de fericire. Adunam cu drag un mic buchețel pe care îl ofeream mamei,  în semn de recunoștință pentru că m-a crescut și a avut grijă de mine. Fericirea ei era de nedescris, zâmbea din tot sufletul, mă lua în brațe și mă pupa până mi se roșeau obrajii. Era într-adevăr surprinsă de micul meu gest. 

Mulți ani mai târziu, mai exact în anul 2018, am văzut acasă la o prietenă, prima lumânare parfumată care mi-a atras atenția. Simțul meu olfactiv era cucerit de parfumul de vișine proaspete al lumânării. Îmi plăcea atât de mult încât mi-a venit să o mănânc. Cu ochii închiși, mi-am imaginat că eram în grădina bunicii și mă serveam din vișinul mereu încărcat. Plăcut surprins de efectul lumânării parfumate, am aprins fitilul acesteia. Atunci, ceva magic s-a întâmplat. Eram fascinat de flacără. Simțeam în interiorul meu o stare de liniște și de căldură. Din acel moment am început să cumpăr lumânări parfumate pentru mine și pentru cei dragi.

În anul 2019, la inițiativa unui prieten consultant în afaceri, am început sa studiez programul de finanțări guvernamentale Start-Up Nation. Optimist de fel, mi-am zis că se poate și că pot și eu, contrar vocilor care îmi spuneau că astfel de proiecte se câștigă doar „pe pile”. Mi-am luat inima în dinți și am căutat o idee de afaceri prin care să fac ceva ce îmi place. Răspunsul era chiar pe noptiera mea: o lumânare parfumată. De la ideea de a produce lumânări parfumate după viziunea mea, am conceput un plan de afaceri pe care l-am dezvoltat într-un proiect mai amplu. Am depus proiectul și am câștigat cei 44.000 euro cu care am utilat laboratorul de producție și am construit acest site. 

La începutul anului 2020, împreuna cu prietena mea, Bianca, am turnat primele lumânări parfumate. Ne-am dat seama că avem multe de învățat ca să obținem produsul pe care ni-l dorim, așa că ne-am pus pe treabă. După 10 luni de muncă am reușit să finalizăm primele produse și să formăm o echipa de oameni minunați.

În prezent, mă declar mulțumit de ceea ce am reușit să facem pana acum. N-a fost ușor, dar când faci ce îți place, n-are cum să fie nici greu. Suntem la un nivel de împlinire și recunoștință pentru fiecare lumânare parfumată care iese din laboratorul nostru și pleacă spre casa ta.

Nu mă crede pe cuvânt. Încearcă lumânările parfumate Candle’s Flavour!

Toate cele bune!                                                                             

Dragoș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *